Augment de mames a Barcelona

aumentopecho
Preguntes freqüents

Primera visita gratuïta

La primera consulta que facis a qualsevol dels nostres centres és completament gratuïta. Llegir més.

Finançament sense interessos

Ara pots finançar qualsevol dels nostres tractaments fins a 60 mesos sense interessosLlegir més.

Hospitalització

Aquest tractament requereix d’una hospitalització d’entre 12 i 24 hores.. Llegir més.

Allotjament

Consulta alguns dels hotels on tu o els teus acompanyants podeu allotjar-vos durant la vostra estada a Barcelona. Llegir més.

Preoperatori

Aquest tractament requereix d’un procés preoperatori. Llegir més.

Anestèsia

Aquest tractament requereix anestèsia. Llegir més.

Cures posteriors

Visites postoperatòries durant el temps adequat per a cada pacient. Llegir més.

L’augment de mames o mamoplàstia és una de les cirurgies estètiques més demandades dels últims anys, ja que permet no només incrementar la mida de la mama sinó també millorar la seva aparença i forma, oferint a la pacient pits més estètics i d’acord amb les seves proporcions corporals i les seves expectatives.

Per millorar el volum i la forma del pit poden emprar dues tècniques: la primera i més habitual que implica l’ús d’una pròtesi per a l’augment del pit, i la segona en la que l’increment es porta a terme amb greix de la pròpia pacient que ha estat extreia d’un altre punt mitjançant una lipoescultura.

Aquesta tècnica és ideal per a aquelles dones que desitgen millorar la forma dels seus pits a causa que es troben caiguts, per als que volen augmentar la seva grandària i també per a les persones que volen igualar la mida de les dues mames que, per alguna raó, és diferent. Per això no es tracta d’una tècnica únicament estètica sinó també una alternativa mèdica que pot millorar l’aparença i el autoestima de les pacients.

El lloc d’implantació de la pròtesi o greix ha de ser elegit pel cirurgià després d’una avaluació del pacient. Fer-ho sota del múscul és el procediment més habitual per aconseguir millors resultats. La incisió per col·locar la pròtesi sol realitzar-se en l’aurèola, encara que depenent de la cicatrització del pacient també pot elaborar en el plec inferior de la mama o per l’aixella, tot dependrà de les dades que reculli l’especialista en les consultes prèvies a la intervenció . El tipus de pròtesi a triar s’escollirà després d’avaluar el resultat que espera la pacient i la pròpia recomanació del metge.

La durada de la pròtesi col·locada dependrà de diversos factors pel que resulta difícil de determinar amb certesa, però la seva col·locació permetrà realitzar procediments com alletar o fer-se una mamografia sense problema.

Aquest procediment requereix d’anestèsia general i hospitalització de 24 hores, temps en el qual la pacient comptarà amb un drenatge per eliminar tots els fluids i un embenat compressiu, tot es retira abans de donar l’alta. Els punts es retiraran una setmana després de la intervenció, arribat aquest moment serà convenient també l’aplicació de massatges limfàtics per reduir la inflamació i desinflamar els pits.

Després de la intervenció es recomana usar sostenidors esportius durant un mes i dormir amb ells 3 setmanes per disminuir les molèsties. No es podrà dormir cap per avall durant un mes, s’haurà de protegir la cicatriu del sol durant un any, a més l’exercici físic i aixecar objectes pesats es pot reprendre transcorregut un mes de la intervenció i sempre de forma progressiva.

La pacient podrà reincorporar-se a la seva vida laboral de manera més o menys ràpida depenent de l’activitat. En casos en què es treballa en una oficina o sense realitzar esforços físics, amb un parell de dies de repòs n’hi ha prou, mentre que vols realitzen activitats en les quals el moviment de braços o esquena estigui inclòs, han de mantenir entre una setmana i 10 dies de repòs.

Compártelo en:
Demana cita sense compromís
captcha
En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l' AVÍS LEGAL i la POLÍTICA dE PRIVACITAT d'aquesta web.