Lipoescultura a Barcelona

escultura
Preguntes freqüents

Primera visita gratuïta

La primera consulta que facis a qualsevol dels nostres centres és completament gratuïta. Llegir més.

Finançament sense interessos

Ara pots finançar qualsevol dels nostres tractaments fins a 60 mesos sense interessosLlegir més.

Hospitalització

Aquest tractament requereix d’una hospitalització ambulatòria o de 24 hores.. Llegir més.

Allotjament

Consulta alguns dels hotels on tu o els teus acompanyants podeu allotjar-vos durant la vostra estada a Barcelona. Llegir més.

Preoperatori

Aquest tractament requereix d’un procés preoperatori. Llegir més.

Anestèsia

Aquest tractament requereix anestèsia. Llegir més.

Cures posteriors

Visites postoperatòries durant el temps adequat per a cada pacient. Llegir més.

Quan comptem amb una acumulació de greix en zones determinades que no respon a les dietes o els exercicis, i que semblés impossible d’eliminar, ens sentim frustrats i incapaços de trobar la solució adequada per obtenir una aparença que ens faci sentir còmodes.

En aquests casos, i quan es tracta d’àrees amb una acumulació de greix moderada o menys, la lipoescultura es converteix en una alternativa ideal ja que permet l’eliminació dels teixits adiposos acumulats al mateix temps que afavoreix el modelat de la zona.

Mitjançant la realització de petites incisions, s’insereixen en la pell unes primes cànules que extrauran el greix i facilitaran el procés de nou modelat, donant com a resultat una zona amb menor volum adipós. Aquesta tècnica no és adequada per a pacients amb sobrepès ja que no redueix quilos, en canvi, és propícia per als que tenen un pes adequat però tenen teixit gras localitzat en punts com els genolls, la papada o els malucs.

L’extracció de greix de la lipoescultura permet a més el modelat d’altres zones, això és especialment aplicat en pacients que, per motius estètics, volen dissimular la presència de grans cicatrius o augmentar el volum de determinades zones com ara els pòmuls. En fer-ho amb la pròpia greix els resultats són molt més naturals i estètics.

A la lipoescultura s’extreu una menor quantitat de greix que a la liposucció, per això es fan servir cànules més primes que donen com a resultat una cicatrització més ràpida i un postoperatori menys dolorós. Aquesta intervenció pot requerir d’anestèsia local o general depenent de les zones a tractar, en el cas d’àrees molt petites és possible realitzar-la de forma ambulatòria, en cas contrari es requereixen 24 hores d’hospitalització.

Després de la intervenció el pacient haurà d’usar una faixa de compressió durant un mes i practicar-drenatges limfàtics a la quantitat indicada pel metge, per tal d’eliminar els fluids i garantir una adequada desinflamació de la zona.

S’ha d’evitar exposar-se al sol durant almenys dos mesos, a més de seguir al peu de la lletra les indicacions mèdiques. Els teixits grassos eliminats amb la lipoescultura no tornaran a aparèixer, però per mantenir un resultat durador en el temps serà important que el pacient no augmenti de pes dràsticament.

L’avaluació d’un especialista i és imprescindible per saber si som o no candidats a aquesta operació i també per obtenir els millors resultats. Per això en Medical Beauty Center posem a la teva disposició el millor equip de professionals en medicina i cirurgia estètica, per aconseguir la figura que desitges de la mà dels millors. Marca una consulta i descobreix les alternatives estètiques ideals per modelar el teu cos.

Compártelo en:
Demana cita sense compromís
captcha
En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l' AVÍS LEGAL i la POLÍTICA dE PRIVACITAT d'aquesta web.