Liposucció a Barcelona

liposuccion
Preguntes freqüents

Primera visita gratuïta

La primera consulta que facis a qualsevol dels nostres centres és completament gratuïta. Llegir més.

Finançament sense interessos

Ara pots finançar qualsevol dels nostres tractaments fins a 60 mesos sense interessosLlegir més.

Hospitalització

Aquest tractament requereix d’una hospitalització ambulatòria o de 24 hores.. Llegir més.

Allotjament

Consulta alguns dels hotels on tu o els teus acompanyants podeu allotjar-vos durant la vostra estada a Barcelona. Llegir més.

Preoperatori

Aquest tractament requereix d’un procés preoperatori. Llegir més.

Anestèsia

Aquest tractament requereix anestèsia. Llegir més.

Cures posteriors

Visites postoperatòries durant el temps adequat per a cada pacient. Llegir més.

L’acumulació de greix localitzat en una determinada zona pot esdevenir un problema estètic que trenca amb l’harmonia de la nostra figura. Aquesta condició sol presentar-se en zones com l’abdomen, els malucs, els glutis, les cuixes, els genolls i la papada, constituint un problema per a moltes persones que voldrien eliminar aquestes acumulacions adiposes i millorar la seva aparença física.

Hi ha diversos tractaments de tipus superficial que busquen tractar aquest problema, però en no eliminar del tot les cèl·lules grasses el problema pot tornar. Per aconseguir l’eliminació total del teixit adipós, una de les millors solucions estètiques és la liposucció.

Aquest procediment és adequat per a aquelles persones que es troben en el seu pes ideal o proper a ell, però que no obstant això compten amb greix localitzat en determinades zones que volen eliminar per tal d’afavorir la figura. Es tracta d’una alternativa que ofereix excel·lents resultats però l’èxit absolut depèn també de factors com l’extensió del greix, la qualitat de la pell del pacient i el correcte seguiment de les instruccions del metge.

És important a més tenir clar que la liposucció elimina els dipòsits adiposos però no acaba amb la cel·lulitis, una condició superficial que encara que va acompanyada d’acumulació de greix no necessàriament depèn d’ella.

Per realitzar aquest procediment es fan petites incisions a la zona a tractar per tal d’inserir unes cànules que absorbiran el greix localitzat, eliminant-la per complet. Això fa que sigui possible modelar l’àrea de forma efectiva, atorgant-li una aparença més esvelta.

El greix situada en l’àrea a tractar no tornarà perquè la reproducció de la mateixa acaba en finalitzar l’etapa de la pubertat, per tant si el pacient manté una bona alimentació i segueix les indicacions mèdiques aconseguirà que els efectes es mantinguin a llarg termini.

Per a aquest tractament serà important una adequada avaluació mèdica en la qual l’especialista considerarà si ets és un bon candidat per a la intervenció, i al mateix temps s’informarà sobre les teves expectatives per oferir-te els millors resultats.

El temps de la durada de la intervenció dependrà de la quantitat de greix a extreure i de les zones a intervenir, però tots els pacients hauran de portar durant 30 dies una faixa de compressió per facilitar la reacomodació de la dermis en el nou volum.

Per a la liposucció es requereix una hospitalització de 24 hores, el tipus d’anestèsia a utilitzar dependrà de la zona a intervenir i l’extensió de la mateixa, podent emprar anestèsia local o general segons sigui el cas.

Després de la intervenció, a més de l’ús de la faixa serà important evitar l’exercici físic durant entre 2 i 3 setmanes, a més el pacient haurà de cuidar-se del sol i evitar prendre-ho fins a dos mesos després de la intervenció, garantint una bona cicatrització de les petites marques que deixa la cànula. Es recomanen els massatges de drenatge limfàtic dues vegades a la setmana durant dos mesos, d’aquesta manera la inflamació es reduirà notablement.

Així mateix l’ús de la sauna estarà restringit fins a 3 mesos després de la cirurgia, d’aquesta manera s’evitarà l’increment de la inflamació.

Com que es tracta d’un procediment estètic del tipus quirúrgic, serà fonamental que el mateix sigui dut a terme per un cirurgià estètic i en un centre certificat com Medical Beauty Center, on comptem amb els millors professionals per garantir al màxim l’èxit de cada un dels procediments que realitzem.

Marca una consulta amb els nostres professionals i descobreix totes les alternatives estètiques per millorar la teva figura.

Compártelo en:
Demana cita sense compromís
captcha
En marcar aquesta casella, l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l' AVÍS LEGAL i la POLÍTICA dE PRIVACITAT d'aquesta web.